REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri Krasniqi viziton bodrumin “Haxhijaha” dhe kompaninë “Eurofood”

27.04.2015

Ju njoftojmë se sot (27 prill), duke filluar nga ora 10:00, në bodrumin e verërave “Haxhijaha”, në Rahovec, ministri i MBPZHR-së, Memli Krasniqi, do të marrë pjesë në përurimin e pajisjeve të reja, të cilat janë realizuar në kuadër të grantit investiv të Bashkimit Evropian.

Po ashtu, ministri Krasniqi sot në orën 16:00, do të vizitojë edhe kompaninë “Eurofood”, në Prizren, ku do të bëjë përurimin e investimeve të realizuara në kuadër të grantit investiv të MBPZHR-së.

Mirëpresim ekipet tuaja!

 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29