REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri Krasniqi takon sot homologun nga Shqipëria, Edmond Panariti

30.09.2015

Ju njoftojmë se sot (30 shtator 2015), në ora 11:15, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi do të pres në një takim Ministrin e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit te Ujërave të Republikës së Shqipërisë, Edmond Panariti. Pas takimit, në objektin e MBPZhR-së, të dy ministrat do të zhvillojnë një konferencë për shtyp.

Ftoheni të përcillni këtë aktivitet! 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30