REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri Krasniqi nesër viziton qendrën grumbulluese në Xërxë të Rahovecit

05.08.2015

Të nderuar gazetarë,

Ju njoftojmë se nesër (6 gusht), ora 11:00, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi bashkë me drejtorin e USAID-it në Kosovë, James Hope dhe kryetarin e Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi do të vizitojnë Qendrën Grumbulluese për  pemë dhe perime “Elkos”, në fshatin Xerxë të komunës së Rahovecit. Kjo qendër me kapacitete rajonale të grumbullimit është ndërtuar edhe me mbështetjen financiare të MBPZHR-së.

Mirëpresim ekipet tuaja.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29