REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri Krasniqi dhe kryeparlamentari Veseli sot vizitojnë Komunën e Mamushës

23.04.2015

Ju njoftojmë se sot (23 prill), ora 15:00, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, dhe Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri do të vizitojnë Komunën e Mamushës, me ç’rast do të takohen me kryetarin e kësaj komune, si dhe do të vizitojnë disa fermerë.

Pas kësaj, rreth orës 16:00, ministri Krasniqi dhe kryetari Veseli vizitojnë Kooperativën Bujqësore të Grave “Krusha”,  në Krushë të Madhe të Rahovecit.

Mirëpresim ekipet tuaja!

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29