REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Peci takoi përfaqësuesit e projektit për bujqësi të Bankës Botërore Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka pritur sot në një takim Arlinda Arënliu, përfaqësuese e Projektit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, që financohet nga Banka... Ministri Peci takoi përfaqësuesit e projektit për bujqësi të Bankës Botërore
Ministria e Bujqësisë pezullon nga puna 5 zyrtarë të dyshuar për vepra penale 31.03.2021 Ministria e Bujqësisë pezullon nga puna 5 zyrtarë të dyshuar për vepra penale Me kërkesën e ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, për vendosjen e ligjshmërisë dhe rendit brenda institucionit, është marrë vendimi për pezullimin e përkohshëm nga marrëdhënia e punës në shërbimin civil të Kosovës për pesë zyrtarë të Agjencisë së Zhvillimit të Bujqësisë.
Ministria e Bujqësisë vazhdon me pagesën e dytë të subvencioneve për bujqit 31.03.2021 Ministria e Bujqësisë vazhdon me pagesën e dytë të subvencioneve për bujqit Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka rifilluar ekzekutimin e pagesës së dytë për të gjithë përfituesit e subvencioneve në kuadër të Programit të Pagesave Direkte për vitin 2020. Duke marrë parasysh vonesat e shkaktuara në këto pagesa, ministri i MBPZhR-së, Faton Peci me marrjen e këtij mandati, ka kërkuar që të intensifikohet procedimi i të gjitha pagesave direkte për përfituesit e programeve nga viti i kaluar.
Kryeministri Kurti dhe ministri Peci diskutuan për sektorin e bujqësisë me ambasadoren e Holandës 30.03.2021 Kryeministri Kurti dhe ministri Peci diskutuan për sektorin e bujqësisë me ambasadoren e Holandës Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti i shoqëruar nga ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci pritën sot në takim ambasadoren e Mbretërisë së Holandës në Kosovë, Carin Lobbezoo.

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30