REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Projektet bujqësore të Junikut, do gjejnë mbështetjen e MBPZHR-së Prishtinë, 24 prill 2019 - Projektet bujqësore të fermerëve të Komunës së Junikut do ta kenë mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Projektet bujqësore të Junikut, do gjejnë mbështetjen e MBPZHR-së
Ministrja Zivic zotohet për bashkëpunim me Sindikatën e Pavarur të Bujqësisë    24.04.2019 Ministrja Zivic zotohet për bashkëpunim me Sindikatën e Pavarur të Bujqësisë Prishtinë, 24 prill 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, ka pritur sot në një takim përfaqësuesit e Sindikatës së Pavarur të Bujqësisë, Pylltarisë, Industrisë së Drurit, Mjedisit dhe Gjuetisë së Kosovës, me të cilët ka diskutuar për zhvillimet e përgjithshme në këtë ministri.
Reagim i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ndaj deklaratave të kryetarit të VV-së, Albin Kurti 24.04.2019 Reagim i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ndaj deklaratave të kryetarit të VV-së, Albin Kurti Prishtinë, 24 prill 2019 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, reagon ndaj deklaratës së kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje, z.Albin Kurti, i cili gjatë ditës së djeshme në një tubim me qytetarët e Komunës së Klinës kishte hedh akuza ndaj Sekretarit të Përgjithshëm të MBPZHR-së, z.Kapllan Halimi dhe Kreyeshefit Ekzekutiv të Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, z.Ekrem Gjokaj, në të cilën deklaratë kishte shumë pasaktësi dhe të pavërteta, duke keqinformuar kështu publikun e gjerë me...
Ministrja Zivic merr mbështetjen e UNKT-së për  zhvillimin e bujqësisë 19.04.2019 Ministrja Zivic merr mbështetjen e UNKT-së për zhvillimin e bujqësisë Prishtinë, 19 prill 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, ka pritur sot në një takim koordinatoren e zhvillimit për Kombet e Bashkuara në Kosovë, Ulrika Richardson, dhe Vlora Nushi, shefe e zyrës së UN Women në Kosovë.
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30