REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Franca konfirmon mbështetjen e saj për zhvillimin e bujqësisë në Kosovë Prishtinë, 23 qershor 2022 - Gjatë ditës së sotme, Sekretari i Përgjithshëm në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Blerim Hasani priti në një vizitë zyrtare... Franca konfirmon mbështetjen e saj për zhvillimin e bujqësisë në Kosovë
Kosova dhe Shqipëria bashkëpunojnë në zbatimin e sistemit të FADN-së 23.06.2022 Kosova dhe Shqipëria bashkëpunojnë në zbatimin e sistemit të FADN-së Prishtinë, 23 qershor 2022 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, konkretisht Departamenti i Analizave Ekonomike dhe Statistikave Bujqësore kësaj radhe ishin nikoqirë të delegacionit të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të Republikës së Shqipërisë, të cilët në një vizitë studimore të titulluar “Rritja e kapaciteteve për zhvillimin dhe zbatimin e sistemit të FADN-së” do të bëjnë shkëmbimin e përvojave mes dy palëve në kuadër të bashkëpunimit mes dy qeverive.
Ministri Faton Peci viziton fermerët në komunën e Podujevës të cilët pësuan dëme nga breshëri 22.06.2022 Ministri Faton Peci viziton fermerët në komunën e Podujevës të cilët pësuan dëme nga breshëri Prishtinë, 22 qershor 2022 - Pas stuhisë e cila preku disa rajone të vendit tonë gjatë ditës së djeshme, e cila ishte e shoqëruar edhe me shira dhe breshër, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci i shoqëruar me Kryetarin e Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, vizituan fshatrat Lupq i Poshtëm, Lubq i Epërm, Popovë dhe Majancë, për të parë nga afër dëmet e shkaktuara në fermat e bujqve të kësaj ane.
Ministri Faton Peci nënshkruan UA të Programit për Zhvillim Rural për vitin 2022 22.06.2022 Ministri Faton Peci nënshkruan UA të Programit për Zhvillim Rural për vitin 2022 Prishtinë, 23 qershor 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nënshkroi Udhëzimin Administrativ të Programit për Zhvillim Rural për vitin 2022, i cili pas 7 ditësh publikimi në Gazetën Zyrtare hyn në fuqi duke na mundësuar në këtë...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31