REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Planifikohet rritja e investimeve në sistemin e ujitjes Prishtinë, 19 maj 2022 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural e ka vënë në prioritet avancimin e sistemit të ujitjes, duke pasur parasysh se përmes investimeve në këtë... Planifikohet rritja e investimeve në sistemin e ujitjes
Prodhuesit e fidanëve do ta kenë mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë 18.05.2022 Prodhuesit e fidanëve do ta kenë mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë Prodhuesit e fidanëve do ta kenë mbështetjen institucionale për përmirësimin e kushteve për zhvillimin e veprimtarive të tyre, me qëllim që të sigurohen prodhime cilësore në tregun vendor.
Ministri Peci pranë prodhuesve bujqësor në Drenicë 17.05.2022 Ministri Peci pranë prodhuesve bujqësor në Drenicë Prishtinë, 17 maj 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci u ka bërë vizitë sot prodhuesve bujqësor në fshatin Polac të Skenderajt, ku ka parë për së afërmi kushtet në të cilat punojnë këta fermerë dhe është njoftuar edhe me sfidat me të cilat përballen ata në zhvillimin e veprimtarive bujqësore.
Diskutohet për mbikëqyrjen e Ligjit për Pyje 17.05.2022 Diskutohet për mbikëqyrjen e Ligjit për Pyje Prishtinë, 17 maj 2022 - Zëvendës Kryeshefi i Agjencisë së Pyjeve të Kosovës, Bekim Hoxha ka pritur sot në takim anëtarët e Komisionit Parlamentar për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim të kryesuar nga Salih Zyba.

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31