REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri i BPZhR-së, Faton Peci po qëndron për vizitë zyrtare në Katar Prishtinë, 22 shkurt 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, gjatë vizitës së tij zyrtare në Katar, zhvilloi një takim të rëndësishëm me homologun e... Ministri i BPZhR-së, Faton Peci po qëndron për vizitë zyrtare në Katar
Zv. ministri Demelezi merr pjesë në lansimin e Programit për Fuqizimin e Ekonomive Rurale përmes Bujqësisë (EREA) 22.02.2024 Zv. ministri Demelezi merr pjesë në lansimin e Programit për Fuqizimin e Ekonomive Rurale përmes Bujqësisë (EREA) Prishtinë, 22 shkurt - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi morri pjesë në lansimin e Programit për Fuqizimin e Ekonomive Rurale përmes Bujqësisë (EREA). Programi EREA është projekt tre-vjeçar i financuar nga bashkëpunimi Austriak për Zhvillim dhe i zbatuar nga Caritas-i Zviceran në Kosovë. Ky projekt, ndër të tjera synon fuqizimin e ekonomive rurale në bujqësi duke forcuar zinxhirët e vlerës, duke rritur gjithëpërfshirjen gjinore e sociale në bujqësi, forcimin e shërbimeve këshillimore dhe...
Zv. ministri i BPZhR-së, Lazar Radulović viziton fermerë në komunën e Shtërpcës  dhe Prizrenit 22.02.2024 Zv. ministri i BPZhR-së, Lazar Radulović viziton fermerë në komunën e Shtërpcës dhe Prizrenit Prishtinë, 22 shkurt - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Lazar Radulović ka vizituar fermerin Goran Milić në fshatin Sushicë, ku Gorani bashkë me familjen e tij përpos që punojnë tokën, ata edhe merren me blegtori. Synimi i kësaj familjeje është që në një të ardhme të afërt të zgjerojnë aktivitetin e tyre bujqësor. Aktualisht familja Milić mbarështon një numër të konsiderueshëm të bagëtive si dele, lopë, viça, pula dhe derra.
Ministri Peci mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar Bujqësor në Plovdiv të Bullgarisë 20.02.2024 Ministri Peci mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar Bujqësor në Plovdiv të Bullgarisë Prishtinë, 20 shkurt 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci me ftesë të Ministrit të Bujqësisë dhe Ushqimit të Bullgarisë, Kiril Vatev ka marrë pjesë në hapjen ceremoniale të Panairit Ndërkombëtar Bujqësor, i cili...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29