REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Mustafa takoi Ambasadorin e Turqisë, Çağrı Sakar Prishtinë, 30 korrik 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa sot gjatë ditës priti në takim Ambasadorin e Turqisë në Kosovë, Çağrı Sakar dhe... Ministri Mustafa takoi Ambasadorin e Turqisë, Çağrı Sakar
Deklarata e Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa në konferencën për media, sot më 20.07.2020 ku shpalli të hapur thirrjen për aplikime për grante dhe subvencione 20.07.2020 Deklarata e Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa në konferencën për media, sot më 20.07.2020 ku shpalli të hapur thirrjen për aplikime për grante dhe subvencione Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sot ka hapur thirrje për aplikim për fermerët, agro-përpunuesit dhe bizneset rurale për disa masa të Programit të Zhvillimit Rural 2020-21 dhe për të gjitha masat e Programit për Pagesat Direkte për vitin 2020, me një buxhet prej gjithsej 53 milion eurove.
Kryeministri Hoti: Kosova është një destinacion i sigurt për investime 13.07.2020 Kryeministri Hoti: Kosova është një destinacion i sigurt për investime Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka vizituar sot Parkun e Erës në Selac të komunës së Mitrovicës, që është projekt i “SOWI Kosova” Sh.P.K. ndërmarrje e përbashkët kosovare, gjermane dhe izraelite, për prodhimin e energjisë së ripërtritshme.
Ministri Mustafa: Fermerët llapjanë do ta kenë mbështetjen time 08.07.2020 Ministri Mustafa: Fermerët llapjanë do ta kenë mbështetjen time Prishtinë, 08 korrik 2020 -Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa i shoqëruar nga ushtruesi i detyrës së Kryetarit të Komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari kanë vizituar kultivuesit e pemëve të imta dhe blegtorët e kësaj komune, për...
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31