REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Vendet e Ballkanit duhet ta rrisin bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë Prishtinë, 19 tetor 2018 -Vendet e Ballkanit duhet ta rrisin bashkëpunimin e tyre në sektorin e bujqësisë, si në bartjen e njohurive rreth politikave dhe masave për bujqësi dhe zhvillim rural. Po ashtu,... Vendet e Ballkanit  duhet ta rrisin bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë
Ministri Rikalo:  Investimet e MBPZHR-së po i fuqizojnë agrobizneset vendore 17.10.2018 Ministri Rikalo: Investimet e MBPZHR-së po i fuqizojnë agrobizneset vendore Prishtinë, 17 tetor 2018 - Me investimet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, agrobizneset vendore po arrijnë të fuqizohen, duke sjellë kështu në treg produkte të cilësisë së lartë sipas standardeve evropiane. Kështu është shprehur sot, ministri i MBPZHR-së, Nenad Rikalo, në hapjen e edicionit të 18-të të Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Pijeve “Agrokos”, ku kanë marrë pjesë edhe ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, si dhe...
Sqarim për media 09.10.2018 Sqarim për media Prishtinë, 9 tetor 2018 – Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë e cila funksionon në kuadër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sqaron opinionin publik lidhur me artikullin e publikuar sot në të përditshmen “Koha Ditore” me titull: “Ministria e Bujqësisë ia falsifikon nënshkrimin kryeshefit të suspenduar”, se pretendimet e paraqitura në këtë artikull që qëllimisht u është dërguar fermerëve vendimi me emrin dhe nënshkrimin e ish-kryeshefit, Elhami Hajdari, nuk qëndrojnë.
Investimet e institucioneve po rrisin cilësinë e prodhimeve bujqësore 05.10.2018 Investimet e institucioneve po rrisin cilësinë e prodhimeve bujqësore Prishtinë, 05 tetor 2018 - Investimet e institucioneve në agrobizneset vendore do të vazhdojnë edhe në të ardhmen, me qëllim të rritjes së kapaciteteve prodhuese dhe përpunuese. Krahas kësaj, investimet po orientohen edhe në instalimin e teknologjisë moderne në prodhimin dhe...
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31