REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Shtetet e rajonit debatojnë për bujqësinë dhe zhvillimin rural Prishtinë, 15 nëntor 2018 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, së bashku me drejtorin e Departamentit të Vreshtarisë dhe Verëtarisë, Bekim... Shtetet e rajonit debatojnë për bujqësinë dhe zhvillimin rural
MBPZHR-ja ka bërë ekzekutimin e subvencioneve në vlerë prej rreth 7.7 milionë euro 15.11.2018 MBPZHR-ja ka bërë ekzekutimin e subvencioneve në vlerë prej rreth 7.7 milionë euro Prishtinë, 15 nëntor 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, ka bërë ekzekutimin e pagesave direkte në vlerë prej 7,660.607.06 euro për listën e fundit të përfituesve në kuadër të Programit të Pagesave Direkte për vitin 2018. Në kuadër të listës së fundit, pagesat janë ekzekutuar për 6163 fermerë përfitues të sektorit të blegtorisë, si dhe për përfituesit e pagesave direkte për sipërfaqe dhe për qumësht sipas kategorive...
Sekretari i MBPZHR z. Halimi, konfirmon përkrahjen për Djathin e Sharrit si Tregues Gjeografikë 12.11.2018 Sekretari i MBPZHR z. Halimi, konfirmon përkrahjen për Djathin e Sharrit si Tregues Gjeografikë Prishtinë, 12 nëntor 2018 - Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Kapllan Halimi ka marrë pjesë sot në fillimin e punëtorisë një-javore për Treguesit Gjeografikë dhe për përgatitjen e Specifikacioneve të Produktit të Djathit të Sharrit. Punëtoria është organizuar nga TAIX-i, Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, nën përkrahjen e vazhdueshme të Ambasadës Franceze në Kosovë përmes Institutit Kosovar të Pronësisë Intelektuale.
Programi i MBPZHR-së dhe USAID-t, mundësi për zhvillim bujqësor 06.11.2018 Programi i MBPZHR-së dhe USAID-t, mundësi për zhvillim bujqësor Prishtinë, 06 nëntor 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Misioni i USAID-it në Kosovë, përmes programit për mbështetjen e zinxhirit të vlerave të frutave të imëta dhe bimëve mjekësore dhe aromatike në Kosovë, synojnë...
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30