REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Zgjatet deri më 14 Dhjetor afati për aplikim për grante në bujqësi Prishtinë, 27 nëntor 2023 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, konkretisht Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë ka zgjatur afatin për aplikim për masat mbështetëse... Zgjatet deri më 14 Dhjetor afati për aplikim për grante në bujqësi
Ministri Peci pritet për vizitë zyrtare nga homologia e tij shqiptare, Anila Denaj 24.11.2023 Ministri Peci pritet për vizitë zyrtare nga homologia e tij shqiptare, Anila Denaj Prishtinë, 24 nëntor -“ Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, me ftesë të homologes së tij, Ministres së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të Republikës së Shqipërisë, Anila Denaj po qëndron për vizitë zyrtare në Shqipëri. Në takimin e zhvilluar mes dy palëve u ngritën çështje me interes të përbashkët për sektorin e bujqësisë së të dyja shteteve.
Ratifikohet marrëveshja prej 20.2 mln. Euro mes MBPZhR-së dhe GIZ-it gjerman 23.11.2023 Ratifikohet marrëveshja prej 20.2 mln. Euro mes MBPZhR-së dhe GIZ-it gjerman Prishtinë, 23 nëntor -“ Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, në seancën parlamentare të mbajtur gjatë ditës së sotme ka prezantuar Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Deutsche Gesellschaft für Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, për projektin “Mbështetja për Zhvillimin e Qëndrueshëm të Sektorit të Bujqësisë në Zonat Rurale përmes Diversifikimit të Aktiviteteve”. Përmes kësaj Marrëveshje Ndërkombëtare, e cila u ratifikua nga deputetët e...
Mbahet punëtoria e tretë e  rrjetit të Menaxhimit të Zjarrit në Natyrë në Ballkanin  Perëndimor  22.11.2023 Mbahet punëtoria e tretë e rrjetit të Menaxhimit të Zjarrit në Natyrë në Ballkanin Perëndimor Prishtinë, 22 nëntor -“ Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural organizoi punëtorinë e tretë me radhë në kuadër të programit Menaxhimi i Zjarrit në Natyrë për Ballkanin Perëndimor, i cili u mbajt dje në Prishtinë, i cili financohet nga...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31