REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Faton Peci mori pjesë në simpoziumin “Vreshtaria dhe Verëtaria në hapësirën mbarëshqiptare” në Tiranë Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka marrë pjesë në simpoziumin shkencor “Vreshtaria dhe Verëtaria në hapësirën mbarëshqiptare”, që është... Ministri Faton Peci mori pjesë në simpoziumin “Vreshtaria dhe Verëtaria në hapësirën mbarëshqiptare” në Tiranë
Ministri Faton Peci në takim virtual me Sekretarin për Bujqësi të Iowas, Mike Naig 01.12.2021 Ministri Faton Peci në takim virtual me Sekretarin për Bujqësi të Iowas, Mike Naig Prishtinë, 01 dhjetor 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë një takimi virtual me Sekretarin për Bujqësi të Iowas, Mike Naig kanë diskutuar për hapat që do të ndërmarrin për të konkretizuar bashkëpunimin në fushën e bujqësisë, bazuar kjo edhe në Memorandumin e Bashkëpunimit të nënshkruar gjatë këtij viti mes Ministrisë së Bujqësisë dhe Universitetit të Iowas të Shkencës dhe Teknologjisë.
Kosova dhe Shqipëria konkretizojnë bashkëpunimin në bujqësi 26.11.2021 Kosova dhe Shqipëria konkretizojnë bashkëpunimin në bujqësi Elbasan, 26 nëntor 2021 - Kosova dhe Shqipëria e kanë konkretizuar bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë me nënshkrimin e Memorandumit të Mirëkuptimit në mes të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimi Rural dhe Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të Republikës së Shqipërisë. Ky Memorandum Mirëkuptimi është nënshkruar sot nga Ministri i MBPZhR-së, Faton Peci dhe Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në Republikën e Shqipërisë, Frida Krifca, në kuadër të mbledhjes së...
Ministri Faton Peci: Për katër muaj 3 milionë euro për kompensimin e  dëmeve në bujqësi 24.11.2021 Ministri Faton Peci: Për katër muaj 3 milionë euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi Prishtinë, 24 nëntor 2021 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural brenda katër muajve ka ndarë një buxhet prej 3 milionë euro për kompensimin e dëmeve nga fatkeqësitë natyrore për 3530 fermerë nga të gjitha Komunat e Kosovës.

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31