REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo uron të gjithë besimtarët musliman me rastin e festës së Fitër Bajramit!

14.06.2018

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo uron të gjithë besimtarët musliman me rastin e festës së Fitër Bajramit!

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO