REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Nënshkruhet marrëveshja për sigurimet bujqësore 2017-05-19 Prishtinë, 19 maj 2017 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe IFC-ja, anëtare e Grupit të Bankës Botërore kanë nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi për të zhvilluar sistemin e sigurimit për prodhimtarinë bujqësore në Kosovë. Ky projekt është një nga hapat më të mëdhenj për avancimin e... më shumë
Januzi: Kosova përafron politikat e përbashkëta bujqësore me BE-në 2017-05-11 Prishtinë, 11 maj 2017 – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi ka marrë pjesë në Konferencën Ministrore Ndërkombëtare me temën “Bujqësia e lirë nga Organizmat e Modifikuar Gjenetikisht (OMGJ), një shans për zhvillimin rural në Evropën Qendrore dhe Juglindore\", e cila është mbajtur në... më shumë
Krasniqi: Për tokën që punohet nuk do të paguhet tatim në pronë 2017-05-04 Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi i është miratuar sot propozimi që që në kuadër të Projektligjit për Tatimin në Pronën e Paluajtshme, të mos ketë pagesë të tatimit për tokat bujqësore që janë në kultivim apo përdorim për kulturat e ndryshme bujqësore. Kjo ka ndodhur në... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

KOSOVO IN UNESCO