REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Sekretari Halimi: Bujqësia sektor që po kontribuon në rritjen ekonomike 2017-04-18 Prishtinë, 18 prill 2017 – Politikat zhvillimore të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural kanë ndikuar në zhvillimin ekonomik të vendit në përgjithësi dhe në avancimin e bujqësisë si sektor me mjaft potencial. Po ashtu përmes mbështetjes së ministrisë gjatë vitit të kaluar kemi arritur të krijojmë rreth... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO