REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kultivimi i shpargut sjellë përfitime të mëdha 2017-04-27 Prishtinë, 27 prill 2017 – Përmes ofrimit të këshillave bujqësore, por edhe mbështetjes financiare, pos kulturave tradicionale fermerët vendor kanë filluar të kultivojnë edhe kultura të reja bujqësore, ndër to edhe shpargun (asparagun). më shumë
Bashkëpunimi rajonal, progres i qëndrueshëm ekonomik 2017-04-26 Prishtinë, 26 prill 2017 – Shkëmbimi i përvojave dhe ideve në mes vendeve të rajonit është i domosdoshëm për përmirësimin e politikave bujqësore dhe për zhvillimin e qëndrueshëm të zonave rurale në nivel kombëtar dhe rajonal. Kështu u shpreh ministri Krasniqi në takimin që e zhvilloi sot me Sekretarin e Grupit Punues Drejtues (SWG)... më shumë
Mbështetje e vazhdueshme për fermerët e Deçanit 2017-04-20 Prishtinë, 20 prill 2017 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë. më shumë
Sekretari Halimi: Bujqësia sektor që po kontribuon në rritjen ekonomike 2017-04-18 Prishtinë, 18 prill 2017 – Politikat zhvillimore të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural kanë ndikuar në zhvillimin ekonomik të vendit në përgjithësi dhe në avancimin e bujqësisë si sektor me mjaft potencial. Po ashtu përmes mbështetjes së ministrisë gjatë vitit të kaluar kemi arritur të krijojmë rreth... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO