REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

MBPZHR dhe Unioni i Fermerëve vazhdojnë bashkëpunimin 2017-02-06 Prishtinë, 06 shkurt 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka takuar sot përfaqësuesit e Unionit të Fermerëve të Kosovës, më të cilët ka diskutuar për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural dhe Programin për Pagesa Direkte të këtij viti. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

KOSOVO IN UNESCO