REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zëvendësministri Januzi takoi drejtorin e "ROGER DESCOURS GROUP" 2017-08-02 Prishtinë, 2 gusht - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi priti sot në një takim z. Roger Descours nga Franca. z. Descours është President dhe Drejtor i Përgjithshëm i "ROGER DESCOURS GROUP” njëra ndër kompanitë më të mëdha në Europë për grumbullimin dhe përpunimin e frutave... më shumë
Shqipëria heq barrierat për patatet nga Kosova 2017-07-12 Prishtinë, 12 korrik 2017 – Shqipëria nuk do të zbatojë vendimet e marra ditë më parë për prodhuesit e patates nga Kosova. Këtë e kanë bërë të ditur ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi dhe ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi. më shumë
Vitin e ardhshëm Kosova bëhet me sigurime bujqësore 2017-07-11 Prishtinë, 11 korrik 2017 – Me krijimin e sistemit të sigurimit për prodhimtarinë bujqësore, i cili pritet të fillojë së implementuari që nga viti i ardhshëm në vendin tonë, do të arrihet menaxhimi i rreziqeve të ndryshme në këtë prodhimtari, duke i parandaluar apo minimizuar pasojat e tyre negative. Për zhvillimin e këtij sistemi... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO