REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Konkurse

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM - Menaxher e Personelit10.07.2018Plotësim ndryshim - SHPALLJE E BRENDSHME E KONKURSIT - Zyrtar i lartë për mbikëqyrjen e pasurisë26.06.2018SHPALLJE E BRENDSHME E KONKURSIT - Zyrtar i lartë për mbikëqyrjen e pasurisë25.06.2018SHPALLJE E BRENDSHME E KONKURSIT - Menaxher/e i/e Personelit19.06.2018REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST - IRRIGATION SPECIALIST04.06.2018REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST - OFFICE ADMINISTRATOR/INTERPRETER04.06.2018Njoftim për fermerë
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton të gjithë fermerët se afati për aplikim për pagesa direkte për vitin 2018, është zgjatur deri më 13 Prill 2018.
30.03.2018
NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESHËM - Asistent/e administrativ/e23.05.2018Thirrje për Aplikim për certifikim të këshilltarëve për Bujqësi dhe Zhvillim Rural16.05.2018 Njoftim për fermerë - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton të gjithë fermerët e interesuar se afati për aplikim për masën Investimet në infrastrukturën rurale zgjatet deri me datë 31 maj 2018, ora 16:0015.05.2018REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST - Development of an Irrigation Master Plan and Investment Framework for Kosovo30.04.2018NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESHËM - Zyrtar i lartë për produktet e mishit dhe qumështit26.04.2018NJOFTIM - Marrëveshje për Shërbime të Veçanta
Zyrtar/e i/e lartë për Arkiv
Mirëmbajtëse e objektit
25.04.2018
THIRRJE PËR APLIKIM - PROGRAM I VEÇANTË PËR INVESTIMET NË INFRASTRUKTURËN RURALE DHE NGRITJA E AFTËSISË KONKURRUESE NË SEKTORIN E BUJQËSISË DHE PYLLTARISË PËRMES PËRFSHIRJES SË KOMUNITETIIT NË ZHVILLIMIN RURAL NË REGJIONIN E MITROVICES SË VERIUT 14.04.2018KONKURS - Asistent /e administrativ 11.04.2018Njoftim - Marrëveshje për Shërbime të Veçanta
Asistent/a administrative
Këshilltar/e për çështje juridike
03.04.2018
REKRUTIM
Zyrtar i lartë për arkiv
Mirëmbajtëse e objektit
30.03.2018
Konkurs - Zyrtar i lartë për Produktet e Mishit dhe Qumështit02.03.2018REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST - Agriculture and Rural Development Project (KARDP)24.01.2018NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM - Udhëheqës i Divizonit për Këshilla Teknike24.01.2018Divizioni i Burimeve Njerëzore - NJOFTON - Për anulimin e konkursit të publikuar në gazetat “Bota Sot ” dhe “Zëri” me datën 01.12.2017, për pozitën Zyrtar i lartë për verëtari 05.01.2018
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

KOSOVO IN UNESCO