REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Divizioni i Prokurimit

Detyrat dhe pëgjegjësit e Divizionit të Prokurimit:


Kontakti:

Artan Jaha
Shef i Divizionit të Prokurimit
Tel: +381 (0)38 200-38-447
Email: [email protected]
__________________________________________________________________

Flora Doda
Zyrtare e Lart e Prokurimit
Tel: +381 (0)38 200-38-447
Email: [email protected]
__________________________________________________________________

Gresë Krasniqi
Zyrtare e Prokurimit
Tel: +381 (0)38 200-38-447
Email: [email protected]

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO