REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Kultivimi i shpargut sjellë përfitime të mëdha Prishtinë, 27 prill 2017 – Përmes ofrimit të këshillave bujqësore, por edhe mbështetjes financiare, pos kulturave tradicionale fermerët vendor kanë filluar të kultivojnë edhe kultura të reja... Kultivimi i shpargut sjellë përfitime të mëdha
Bashkëpunimi rajonal, progres i qëndrueshëm ekonomik 26.04.2017 Bashkëpunimi rajonal, progres i qëndrueshëm ekonomik Prishtinë, 26 prill 2017 – Shkëmbimi i përvojave dhe ideve në mes vendeve të rajonit është i domosdoshëm për përmirësimin e politikave bujqësore dhe për zhvillimin e qëndrueshëm të zonave rurale në nivel kombëtar dhe rajonal. Kështu u shpreh ministri Krasniqi në takimin që e zhvilloi sot me Sekretarin e Grupit Punues Drejtues (SWG) për Zhvillim Rural Rajonal, Boban Iliq.
Premtohet përkrahje e mëtejme për bujqësinë,  pylltarinë dhe zhvillimin rural 25.04.2017 Premtohet përkrahje e mëtejme për bujqësinë, pylltarinë dhe zhvillimin rural Prishtinë, 25 prill 2017 – Bashkëpunimi mes Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe donatorëve ndërkombëtarë ka bërë që bujqësia në Kosovë të shënojë progres të vazhdueshëm. Kështu u tha sot në konferencën “Partneritet i qëndrueshëm për bujqësinë, pylltarinë dhe zhvillimin rural në Kosovë 2017”, organizuar MBPZHR e ku pjesëmarrës ishin përfaqësues të institucioneve të ndryshme ndërkombëtare që mbështesin sektorin e bujqësisë në...
Mbështetje e vazhdueshme për fermerët e Deçanit 20.04.2017 Mbështetje e vazhdueshme për fermerët e Deçanit Prishtinë, 20 prill 2017 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë.

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO