REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Franca rikonfirmon mbështetjen për bujqësinë e Kosovës Prishtinë, 22 mars 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo ka pritur sot në një takim ambasadorin e Francës në Prishtinë, Didier Chabert, si dhe një delegacion... Franca rikonfirmon mbështetjen për bujqësinë e Kosovës
Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për grante investive në bujqësi dhe zhvillim rural 19.03.2018 Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për grante investive në bujqësi dhe zhvillim rural Prishtinë, 19 mars 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim për disa masa mbështetëse në kuadër të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural 2018, ku kjo përkrahje përmes granteve investive do të jetë për fermerët në gjithë territorin e Kosovës.
Ministri Rikalo po merr pjesë në panairin ndërkombëtar të verës “ProWine 2018” në Gjermani 18.03.2018 Ministri Rikalo po merr pjesë në panairin ndërkombëtar të verës “ProWine 2018” në Gjermani Prishtinë, 18 mars 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, po merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të verës “ProWine 2018”, i cili është duke u mbajtur në Dusseldorf të Gjermanisë.
Nënshkruhet Programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2018 08.03.2018 Nënshkruhet Programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2018 Prishtinë, 08 mars 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, ka nënshkruar Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2018, përmes të cilit do të investohet në shumë sektor dhe nënsektor të bujqësisë.
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO