REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Banka Botërore do të mbështesë bujqësinë në Kosovë me projekte të reja që e avancojnë edhe më shumë këtë sektor Prishtinë, 05 dhjetor 2016 - Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë edhe në komponentë të reja që do ta avancojnë edhe më shumë... Banka Botërore do të mbështesë bujqësinë në Kosovë me projekte të reja që e avancojnë edhe më shumë këtë sektor
Fotografitë fituese nga gara për fotografinë me të mirë për bujqësinë #Tokajone 2016 30.11.2016 Fotografitë fituese nga gara për fotografinë me të mirë për bujqësinë #Tokajone 2016 Juria profesionale për përzgjedhjen e fotografive më të mira nga gara e fotografisë më të mirë në bujqësi 2016, ka kryer vlerësimet duke përzgjedhur 100 fotografitë më të mira, në mesin e të cilave 10 edhe do të marrin shpërblimet sipas vendimit për hapjen e garës. Juria ishte në përbërje të Ridvan Slivoves, fotograf, Kushtrim Ternava, fotograf dhe Leonora Arifi, shefe e divizionit për informim në MBPZHR. Dhjetë fotografitë më të mira do të shpërblehen financiarisht. Vendi i parë do të shpërblehet me 800 euro,...
Januzi: Ballkani, treg më i hapur për produktet bujqësore 25.11.2016 Januzi: Ballkani, treg më i hapur për produktet bujqësore Prishtinë, 25 nëntor 2016 – Bashkëpunimi i shteteve të Ballkanit në bujqësi, është duke u fuqizuar në vazhdimësi, si në shkëmbimin e përvojave ashtu edhe në bartjen e njohurive rreth politikave dhe masave për bujqësi dhe zhvillim rural. Po ashtu, këto vende duhet të bashkëpunojnë edhe më tej për të pasur një treg më të hapur në mes tyre.
Ministri Krasniqi takoi drejtuesit e organizatës Diakonie, që kanë hapur disa ferma në Kosovë 25.11.2016 Ministri Krasniqi takoi drejtuesit e organizatës Diakonie, që kanë hapur disa ferma në Kosovë Prishtinë, 25 nëntor 2016 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka takuar sot drejtuesit e organizatës joqeveritare Diakonie Kosova, Bernd Baumgarten, kryetar i Bordit dhe Nysret Krasniqin, menaxher i fermave të Diakonie.

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO