REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Hardhfest, ka bërë Kosovën destinacion për shumë turistë Prishtinë, 12 korrik 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi takoi sot ekipin organizativ të festivalit të rrushit dhe verës “Hardhfest”. Hardhfest, ka bërë Kosovën destinacion për shumë turistë
Shqipëria heq barrierat për patatet nga Kosova 12.07.2017 Shqipëria heq barrierat për patatet nga Kosova Prishtinë, 12 korrik 2017 – Shqipëria nuk do të zbatojë vendimet e marra ditë më parë për prodhuesit e patates nga Kosova. Këtë e kanë bërë të ditur ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi dhe ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi.
Vitin e ardhshëm Kosova bëhet me sigurime bujqësore 11.07.2017 Vitin e ardhshëm Kosova bëhet me sigurime bujqësore Prishtinë, 11 korrik 2017 – Me krijimin e sistemit të sigurimit për prodhimtarinë bujqësore, i cili pritet të fillojë së implementuari që nga viti i ardhshëm në vendin tonë, do të arrihet menaxhimi i rreziqeve të ndryshme në këtë prodhimtari, duke i parandaluar apo minimizuar pasojat e tyre negative. Për zhvillimin e këtij sistemi tashmë Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe IFC-ja, anëtare e Grupit të Bankës Botërore kanë nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi për të zhvilluar sistemin e...
Ministri Krasniqi priti në takim Sekretarin për Bujqësi të Iowa-s, Bill Northey 28.06.2017 Ministri Krasniqi priti në takim Sekretarin për Bujqësi të Iowa-s, Bill Northey Prishtinë, 28 qershor 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në takim, Sekretarin për Bujqësi të shtetit të Iowa-s, Bill Northey.

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

KOSOVO IN UNESCO