REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
MBPZhR-ja dhe Banka Botërore do të vazhdojnë bashkëpunimin në fushën e bujqësisë Prishtinë, 26 mars 2015 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në një takim Steven N. Schonberger, si Menaxher i Sektorit për Ujë dhe Bujqësi për rajonin... MBPZhR-ja dhe Banka Botërore do të vazhdojnë bashkëpunimin në fushën e bujqësisë
Fillon fushata për ruajtjen e pyjeve – “Pyjet janë burim i jetës” 21.03.2015 Fillon fushata për ruajtjen e pyjeve – “Pyjet janë burim i jetës” Prishtinë, 21 Mars 2015 - Nga sot, që është edhe Dita Ndërkombëtare e Pyjeve, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural fillon një fushatë vetëdijesuese dhe informuese për resurset pyjore të Kosovës. Kjo fushatë, që do të zgjasë një muaj, po bëhet në bashkëpunim me...
Ministri Krasniqi: Shoqatat e fermerëve janë partnerë të MBPZHR-së në avancimin e politikave për bujqësi 18.03.2015 Ministri Krasniqi: Shoqatat e fermerëve janë partnerë të MBPZHR-së në avancimin e politikave për bujqësi Prishtinë, 18 Mars - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka takuar sot drejtuesit e Bashkimit të Shoqatave Bujqësore të Kosovës, me të cilët ka diskutuar për Programin e sivjetshëm për bujqësi dhe zhvillim rural dhe Programin për pagesa direkte. Në veçanti është...
Përkrahje edhe për fermerët e Vitisë 18.03.2015 Përkrahje edhe për fermerët e Vitisë – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, priti sot në një takim nënkryetarin e Komunës së Vitisë, Hasan Aliu, me të cilin ka biseduar për masat mbështetëse të këtij viti, përmes të cilave synohet edhe fuqizimi i mëtejmë i sektorit të...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31