REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ka nisur fushata e korrje-shirjeve, sivjet priten rendimente më të larta Prishtinë, 01 korrik 2016 - Komisioni për monitorimin e fushatës së korrje-shirjeve ka mbajtur sot mbledhjen e parë për këtë vit, me ç‘rast ka diskutuar për përgatitjet që po... Ka nisur fushata e korrje-shirjeve, sivjet priten rendimente më të larta
Zëvendësministri Januzi takoi kryetarin e IADK-së, Zenel Bunjaku 01.07.2016 Zëvendësministri Januzi takoi kryetarin e IADK-së, Zenel Bunjaku Prishtinë, 30 qershor 2016 – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, takoi kryetarin e Iniciativës për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë, Zenel Bunjakun, me të cilin kanë diskutuar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë.
Ministri Krasniqi takoi drejtuesit e Federatës së Gjuetarëve të Kosovës 22.06.2016 Ministri Krasniqi takoi drejtuesit e Federatës së Gjuetarëve të Kosovës Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, ka pritur sot në një takim drejtuesit e Federatës së Gjuetarëve të Kosovës (FGJK). Në këtë takim u diskutua rreth ruajtjes së fondit të kafshëve të egra në Kosovë dhe menaxhimin e përgjithshëm të gjuetisë.
Publikohen rezultatet preliminare të granteve në bujqësi edhe për disa sektorë 17.06.2016 Publikohen rezultatet preliminare të granteve në bujqësi edhe për disa sektorë Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB) ka përfunduar sot vlerësimin preliminar edhe për një pjesë të projekteve që kanë aplikuar në skemën e granteve për zhvillim rural të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural për vitin...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO