REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Intensifikohet bashkëpunimi Kosovë – Francë në bujqësi Kosova e sheh Francën si një model për zhvillimin e bujqësisë dhe është e interesuar të marrë shumë nga përvoja e këtij vendi, në veçanti sa i përket sektori të... Intensifikohet bashkëpunimi Kosovë – Francë në bujqësi
Zëvendësministri Januzi takoi dekanin e Fakultetit të Bujqësisë, Bedri Dragusha 21.05.2015 Zëvendësministri Januzi takoi dekanin e Fakultetit të Bujqësisë, Bedri Dragusha Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, ka vizituar sot Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të Prishtinës, me ç’rast është takuar me dekanin e këtij fakulteti, Bedri Dragusha, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në...
Pyjet, pasuri që duhet ta ruajmë për çdo gjeneratë 20.05.2015 Pyjet, pasuri që duhet ta ruajmë për çdo gjeneratë Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi tha sot se qytetarët e Kosovës dhe institucionet duhet të shtojnë përpjekjet për të ruajtur pyjet. Këtë mesazh ai e dha sot në nisjen e ‘Javës së Pyjeve’ një aktivitet sensibilizues për mbrojtjen e pyjeve në Kosovë që po...
Kosova dhe Mali i Zi do të nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi në bujqësi 20.05.2015 Kosova dhe Mali i Zi do të nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi në bujqësi Prishtinë, 20 maj 2015 –Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim të ngarkuarin me punë të Malit të Zi në vendin tonë, Radovan Miljanic, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, si dhe për programet dhe...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31