REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Krasniqi në Skenderaj - takoi krerët e komunës, fermerët dhe vizitoi qumështoren e re të hapur me mbështetjen e MBPZHR-së Prishtinë, 20 nëntor 2015 –Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka vizituar sot Komunën e Skenderajt, me ç‘rast është takuar me nënkryetarin e Komunën... Ministri Krasniqi në Skenderaj - takoi krerët e komunës, fermerët dhe vizitoi qumështoren e re të hapur me mbështetjen e MBPZHR-së
Banka Botërore do ta zgjerojë mbështetjen për bujqësinë 18.11.2015 Banka Botërore do ta zgjerojë mbështetjen për bujqësinë Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka takuar sot menaxherin e Bankës Botërore (BB) për Kosovë, Jan-PeterOlters, RaymondBourdeaux, Udhëheqës i programit për rritje tëqëndrueshme nëBankën Botërore, si dhe MeetaSeghal, udhëheqëse e projektit të Bankës Botërore për Bujqësi dhe Zhvillim Rural në Kosovë.
Bujqësia, sektori më me potencial për investime të huaja 18.11.2015 Bujqësia, sektori më me potencial për investime të huaja Prishtinë, 18 nëntor 2015 – Bujqësia është pa dyshim ndër fushat më të rëndësishme për ekonominë e Kosovës, me potencial të madh, që mund të tërheq edhe investime nga jashtë. Duke pasur parasysh rëndësinë e bujqësisë, Qeveria e ka vendosur atë ndër prioritetet kryesore, duke e rritur në vazhdimësi buxhetin për bujqësinë.
Krasniqi: Të fokusohemi në kultivimin e pemëve dhe perimeve, grurin mund ta importojmë 15.11.2015 Krasniqi: Të fokusohemi në kultivimin e pemëve dhe perimeve, grurin mund ta importojmë Përveç përfitimeve politike dhe ekonomike me nënshkrimin e Marrëveshjes për Stabilizim Asocim (MSA), do të përfitojë edhe sektori i bujqësisë sepse janë mbi 2 mijë e 500 produkte që nuk do t’i nënshtrohen tarifave doganore nga Bashkimi Evropian.

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

KOSOVO IN UNESCO