REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Fermerët e Mamushës dhe Krushës do ta kenë mbështetjen e Qeverisë Prishtinë, 23 prill 2015 - Investimet e Ministrisë së Bujqësisë për zhvillimin e mëtejmë të sektorit të bujqësinë do të vazhdojnë të rriten nga viti në vit. Përmes... Fermerët e Mamushës dhe Krushës do ta kenë mbështetjen e Qeverisë
Zëvendësministri Januzi priti një delegacion nga Universiteti Minnesota 23.04.2015 Zëvendësministri Januzi priti një delegacion nga Universiteti Minnesota Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi priti sot në një takim një delegacion nga Universiteti “Minnesota”, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, që është pjesë e programit të lidershipit transformues të USAID-it.
Grante dhe subvencione për zhvillimin e bujqësisë në Gjakovë 22.04.2015 Grante dhe subvencione për zhvillimin e bujqësisë në Gjakovë Prishtinë, 22 prill 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetaren e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, me të cilën ka biseduar për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2015 dhe për skemat e reja të mbështetjes,...
Hapet periudha për aplikim për blegtori, bletari dhe vreshtari 22.04.2015 Hapet periudha për aplikim për blegtori, bletari dhe vreshtari Prishtinë, 22 prill 2015 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sivjet ka rritur përkrahjen përmes pagesave direkte për blegtorët, bletarët dhe vreshtarët. Për përkrahjen e këtyre sektorëve përmes pagesave direke, që nga sot janë hapur edhe thirrjet për aplikim dhe aplikuesit do të...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30