REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Fillon fushata e korrje-shirjeve Prishtinë, 03 korrik 2015 - Komisioni për monitorimin e fushatës se korrje-shirjeve për vitin 2015 ka mbajtur sot takim, ku ka diskutuar për procesin e korrje-shirjeve.Në këtë takim u konstatua se tashmë... Fillon fushata e korrje-shirjeve
Hapet gara e fotografisë më të mirë në bujqësi #TokaJone 01.07.2015 Hapet gara e fotografisë më të mirë në bujqësi #TokaJone Prishtinë, 01 korrik 2015 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural hap garën për fotografitë me të mira me motive nga bujqësia. Kjo garë bëhet me qëllim të promovimit të prodhimtarisë bujqësore në Kosovë, promovimit të produkteve vendore, promovimit të fermerëve dhe fermave kosovare, si dhe nxitjes së më shumë qytetarëve që të punojnë tokën, duke nxitur kështu zhvillimin rural, që ndikon në rritjen e ekonomisë dhe në hapjen e vendeve të reja të punës.
Mbështetje më e madhe edhe për fermerët e Kamenicës 30.06.2015 Mbështetje më e madhe edhe për fermerët e Kamenicës Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Kamenicës, Begzad Sinani. Në takim është biseduar për potencialet në bujqësi në këtë komunë dhe mundësitë që ofrojnë çdo vit Programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural dhe Programi për Pagesa Direkte. Ministri theksoi se mbështetja do të rritet për bujqësinë çdo vit dhe në këtë drejtim edhe mbështetja për fermerët e Kamenicës, tha ai, besoj se do të jetë më e madhe....
Ministria e Bujqësisë realizon mbi 5 milion euro pagesa për grurë 30.06.2015 Ministria e Bujqësisë realizon mbi 5 milion euro pagesa për grurë Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka proceduar pagesat për përfituesit nga kategoria e subvencioneve për grurë. Janë mbi 5 milionë e 71 mijë e 597 euro që janë shpërndarë tek 9148 përfitues. Ndërkohë janë në shqyrtim edhe aplikacionet...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31