REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Diskutim i përbashkët mes Kosovës dhe BE-së për bujqësinë Prishtinë, 17 maj 2018 - Në kuadër të takimeve të rregullta të Qeverisë së Kosovës dhe Komisionit Evropian, sot është mbajtur takimi i tyre i dytë sektorial mes përfaqësuesve... Diskutim i përbashkët mes Kosovës dhe BE-së për bujqësinë
Vazhdon dezinsektimi i zonave endemike në Komunën e Malishevës 10.05.2018 Vazhdon dezinsektimi i zonave endemike në Komunën e Malishevës Prishtinë, 10 maj 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural është duke e financuar projektin “Dezinsektimi i hapësirave të ekspozuara për ethe hemoragjike Krime-Kongo në fshatrat e Komunës së Malishevës”, i cili projekt ka për qëllim luftimin e shkaktarit të sëmundjes Krime-Kongo të shkaktuara nga rriqrat kryesisht në Komunën e Malishevës. Për implementimin e këtij projekti MBPZHR-ja ka siguruar shumën prej 819 mijë eurove për periudhën e cila do të zgjasë 36 muaj dhe do të realizohet nga kompania N.Sh.H....
Ministri Rikalo dhe Ambasadori amerikan Delawie vizituan fermerët e Junikut 19.04.2018 Ministri Rikalo dhe Ambasadori amerikan Delawie vizituan fermerët e Junikut Prishtinë, 19 prill 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo bashkë me Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) në Prishtinë, Greg Delawie dhe Ambasadorin e Hungarisë, László Markusz kanë vizituar fermerët e Komunës së Junikut, me c ‘rast kanë parë për së afërmi investimet e bëra në këtë komunë nga MBPZHR-ja dhe USAID-i.
MBPZHR-ja procedon në Qeveri Projektligjin për Ushqim dhe Projektligjin për Pijet e Forta Alkoolike 11.04.2018 MBPZHR-ja procedon në Qeveri Projektligjin për Ushqim dhe Projektligjin për Pijet e Forta Alkoolike Prishtinë, 11 prill 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka proceduar sot në Qeverinë e Kosovës Projektligjin për Ushqim dhe Projektligjin për Pijet e Forta Alkoolike. Procedimi i mëtejmë i këtyre ligjeve dhe miratimi i tyre do të ndikojë në...
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO