REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Rikalo merr pjesë në takimin e ministrave të bujqësisë të EJL-së Prishtinë, 17 nëntor 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, së bashku me drejtorin e Departamentit të Vreshtarisë dhe Verës, Bekim Hoxha mori pjesë në takimin... Ministri Rikalo merr pjesë në takimin e ministrave të bujqësisë të EJL-së
MBPZHR dhe GIZ do të vazhdojnë bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë 15.11.2017 MBPZHR dhe GIZ do të vazhdojnë bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë Prishtinë, 14 nëntor 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo ka pritur në një takim drejtorin e programit të GIZ-it për Kosovën, James Macbeth, si dhe zëvëndësambasadorin e Gjermanisë në Prishtinë, Jan Axel Voss, me të cilët ka diskutuar rreth zhvillimit të bujqësisë dhe objektivave të punës së kësaj ministrie.
Ministri Rikalo priti ambasadoren e Turqisë, Kivilcim Kiliç dhe delegacionin e TIKA-s 13.11.2017 Ministri Rikalo priti ambasadoren e Turqisë, Kivilcim Kiliç dhe delegacionin e TIKA-s Prishtinë, 13 nëntor 2017 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo ka pritur sot në një takim ambasadoren e Turqisë në Kosovë, Kivilcim Kiliç dhe delegacionin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), në krye me Presidentin e Departamentit për Ballkanin dhe Evropën Juglindore, Mahmut Cevik, me të cilët ka diskutuar për zhvillimin bujqësor dhe rural, si dhe për programet zhvillimore të ministrisë për vitin e ardhshëm.
Kosova dhe Shqipëria pajtohen për heqjen e barrierave për produktet bujqësore 08.11.2017 Kosova dhe Shqipëria pajtohen për heqjen e barrierave për produktet bujqësore Prishtinë, 8 nëntor 2017 - Kosova dhe Shqipëria do të krijojnë një strategji kombëtare për lehtësimin e barrierave doganore për produktet e dy vendeve.
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO