REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Kultivuesit e dredhëzës po rriten, duke e zëvendësuar importin dhe shtuar eksportin Prishtinë, 28 maj 2015 – Sektori i pemëve manore është me potencial në Kosovë dhe kultivimi i tyre, në veçanti i dredhëzës është rritur çdo vit, duke bërë kështu... Kultivuesit e dredhëzës po rriten, duke e zëvendësuar importin dhe shtuar eksportin
Mbështetje për projektet bujqësore të Lipjanit 27.05.2015 Mbështetje për projektet bujqësore të Lipjanit Prishtinë, 27 maj 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, me të cilin ka biseduar për zhvillimet në sektorin e bujqësisë, si dhe për programet zhvillimore të ministrisë.
Intensifikohet bashkëpunimi Kosovë – Francë në bujqësi 21.05.2015 Intensifikohet bashkëpunimi Kosovë – Francë në bujqësi Kosova e sheh Francën si një model për zhvillimin e bujqësisë dhe është e interesuar të marrë shumë nga përvoja e këtij vendi, në veçanti sa i përket sektori të bujqësisë organike, vertarisë dhe vreshtarisë, si dhe sektorit të qumështit. Kështu tha sot Ministri i...
Zëvendësministri Januzi takoi dekanin e Fakultetit të Bujqësisë, Bedri Dragusha 21.05.2015 Zëvendësministri Januzi takoi dekanin e Fakultetit të Bujqësisë, Bedri Dragusha Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, ka vizituar sot Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të Prishtinës, me ç’rast është takuar me dekanin e këtij fakulteti, Bedri Dragusha, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31