REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për subvencione Prishtinë, 16 shkurt 2017 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur nga sot fazën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe veprimtari bujqësore. Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për subvencione
MBPZHR ofron mbështetje për fermerët e Suharekës 13.02.2017 MBPZHR ofron mbështetje për fermerët e Suharekës Prishtinë, 13 shkurt 2017 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Suharekës, Sali Asllanaj, me të cilin ka biseduar për masat mbështetëse të këtij viti, të cilat janë përfshirë në kuadër të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, si dhe për Programin e Pagesave Direkte.
Fermerët e Drenasit do të kenë mbështetjen e MBPZHR-së 10.02.2017 Fermerët e Drenasit do të kenë mbështetjen e MBPZHR-së Prishtinë, 10 shkurt 2017 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovcin, me të cilin ka biseduar për zhvillimet në sektorin e bujqësisë, si dhe për masat mbështetëse për fermerët dhe agro-bizneset, të cilat janë përfshirë në kuadër të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural.
MBPZHR dhe Grupi i Bankës Botërore do të bashkëpunojnë në fushën e sigurimeve bujqësore 09.02.2017 MBPZHR dhe Grupi i Bankës Botërore do të bashkëpunojnë në fushën e sigurimeve bujqësore Prishtinë, 09 shkurt 2017 –Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka takuar përfaqësues të Korporatës Financiare Ndërkombëtare (IFC) të Grupit të Bankës Botërore (BB), me të cilët ka diskutuar për mundësitë e...

Ministri

Memli Krasniqi
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

KOSOVO IN UNESCO